Opvoedopstellingen

training

4-daagse voor ervaren opstellers

Doelgroepen voor deze training zijn opvoedopstellers en coaches die elders al een opleiding hebben gevolgd in (familie)systemisch werk en die  kennis willen maken met de specifieke manier van werken in de opvoedopstelling en het zichzelf tot in detail eigen maken van de methodiek van de opvoedopstelling.
En ervaren opvoedopstellers die module 1, 2 hebben gevolgd en verdieping en opfrissing willen .

Aan de orde komen

N

De Methodiek

N

(achtergrond)Kennis

N

Jij als instrument

N

Visie en filosofie van het werken in het Hier en Nu.

 

Tijdens deze 4-daagse zullen we met name ook inzoomen op jou als ‘instrument’. Jij bent immers zelf de klankkast waarmee je afstemt op het veld. Ook zullen we onderzoeken hoe je de vijf dynamieken kunt herkennen in een opstelling, en wat daarbij de passende bewegingen en helende zinnen zijn. Daarnaast zal José Koster als ouderschapsdeskundige het programma aanvullen met met haar specifieke kennis van de ouderschapstheorie van o.a. Alice van der Pas.

Je gaat veel zelf aan de slag maar krijgt ook veel zien in de vorm van demo’s. Daarnaast zul je een aantal links naar films ontvangen van complete sessies (inclusief feedback na enkele weken) met diverse thema’s. Via een (besloten, privé) link kun je deze films zelf thuis in alle rust bekijken en je vragen stellen gedurende de trainingsdagen. Het is ook mogelijk om zelf cliënten mee te brengen en onder supervisie een opstelling met de ouder te doen (of door Marianne een demo te laten verzorgen).

Accreditaties

Voor deze 4-daagse geldt net als voor beide modules 1 en 2 samen, totaal 4 dagen, is 18 SKJ punten.

Data 2022

 28 januari en 11, 18 februari 2022 ( de datum is dus 1 week naar achter verschoven – info op 11-1-2022)

Investering

Deelname bedrag voor de 4 dagen is 750,- excl. BTW en inclusief vegetarische lunches, koffie en thee.

4-daagse

Meld je aan!

Is een training VOL? Geef je op voor de reservelijst door te mailen naar Helen Vlieger-Lezinksy via helen@lezinsky.nl.

Opvoedopstellingen

Professionals

Boeken voor professionals

We hebben een aantal interessante boeken voor jou als professional op het gebied van opvoeding, kinderen, onderwijs, coaching en specifieke onderwerpen op een rijtje gezet. Ook vind je hier verplichte lectuur, indien accreditatie gewenst.

Opvoedopstellingen

Professionals

Lid worden als Opvoedopsteller?

Als opvoedopsteller kun je vermeld worden op deze website die landelijke zichtbaarheid heeft en veel informatie biedt aan zowel ouders als professionals. Jouw praktijk kan direct door ouders gevonden worden met een link naar je website.