Opvoedopstellingen

Professionals

Aanmelden als opvoedopsteller

Als opvoedopsteller kun je vermeld worden op deze website die landelijke zichtbaarheid heeft, veel (achtergrond) informatie biedt aan zowel ouders als professionals. Jouw praktijk kan direct door ouders gevonden worden via het overzicht met provincies of de landkaart, er is een directe link naar jouw website.

De voordelen:

N

Je mag het logo "Opvoedopstellingen" plaatsen op je website. De term Opvoedopstellingen© is gedeponeerd en aldus beschermd, alleen te gebruiken door coaches op deze website. (Je ontvangt het logo als jpg bestand).

N

Je mag, met bronvermelding, gebruik maken van de teksten op deze website zodat je niet 'het wiel' hoeft uit te vinden.

N

Je kunt gebruik maken van een format van een algemene introductie lezing/interactieve workshop. (deze ontvang je in Word en Powerpoint).

N

Je mag gebruik maken van de gezamenlijke staande banner bij je lezingen (in Nijkerkerveen ophalen en retour brengen)

N

Je krijgt 20 % korting op de Online Tool. Vraag deze aan via info@opvoedopstellingen.nl

N

Je kunt een blog aanleveren voor een extra vermelding op de site onder 'blogs', met een link naar je website. Tevens kan dit blog worden ingezet in de social media voor algemene promotiedoeleinden.

N

Je profiteert van de kracht van deze landelijke website door PR in de media, op congressen, social media etc. ; Samen sterk!

N

Je kunt tegen kostprijs PR materaal bestellen.

N

Geef je lezingen over opvoedopstellingen, dan worden deze ook gepromoot op de betreffende pagina op deze website.

N

En last but not least: Samen laten we zien dat er in Nederland door een grote groep coaches met een bijzondere en effectieve methodiek gewerkt wordt!

Voorwaarden voor aanmelding

* Je hebt voldoende opleiding/scholing gehad en vlieguren gemaakt om een kwalitatieve opvoedopstelling aan te bieden. (Disclaimer: Het contact tussen jou en je cliënt blijft volledig jouw verantwoordelijkheid)

* Je hebt voldoende kennis genomen van de specifieke methodiek en de filosofie van de opvoedopstelling door modules te volgen bij Marianne Langemeijer en trainers.

* Je onderschrijft de uitgangspunten van de Individuele Opvoedopstelling, zie hieronder.

Uitgangspunten

* Je werkt via de Individuele Opvoedopstelling op de diepere, onbewuste,  familie-systemische laag, voorbij de psychologische en/of gedragslaag.

* Een ouder werkt individueel aan een eigen vraag.

* Kinderen zijn niet aanwezig bij een Individuele Opvoedopstelling; zij blijven vrij van onnodige/onterechte therapie.

* Er wordt gewerkt met vloertegels, zonder representanten.

* De opvoedvraag in het hier en nu is het uitgangspunt.

* De ouder staat geassocieerd op de eigen plek naar zijn eigen innerlijk ‘beeld’ in de opstelling zodat deze de werking van de Individuele Opvoedopstelling aan den lijve ervaart en er direct op cel niveau (blijvende) veranderingen ontstaan.

* Er wordt gewerkt vanuit de 5 dynamieken en de verdere uitgangspunten zoals beschreven in het boek ‘Individuele Opvoedopstellingen’.

Kosten voor vermelding op deze website

Voor een vermelding op deze website betaal je eenmalige instapkosten van € 25,-. Daarnaast per kalenderjaar € 100,- (of een evenredig deel daarvan afhankelijk van de maand) excl. BTW (dat is maar 8,- per maand).

Afmelden kan schriftelijk per e-mail vóór 1 december.

Opvoedopstellers

Meld je aan!