Algemene voorwaarden

Voorwaarden voor inschrijving en afmelding modules, supervisie dagen, thema dagen

Mocht een training niet doorgaan vanwege de huidige corona situatie dan wordt het deelname bedrag volledig retour gestort.

Marianne neemt de verantwoordelijkheid om de training te verzorgen. Bij ziekte of andere privé omstandigheden zal zij een nieuwe datum plannen zodat je alsnog kunt deelnemen. Het deelname bedrag wordt retour gestort wanneer de nieuwe datum je niet past.

Jij neemt de verantwoordelijkheid voor je aan- en afmelding. Je draagt zorg voor betaling. Je neemt je verantwoordelijkheid voor afmelding door bijvoorbeeld een te drukke agenda, ziekte, overlijden in de privé kring of andere privé omstandigheden. Dit hoort bij jou. Je mag vervanging regelen. Het deelname bedrag wordt niet terug gestort.

Helen (van de administratie) kan gevraagd worden om iemand van de wachtlijst te plaatsen. Binnen 3 weken voor aanvang van een training hebben de mensen op de wachtlijst vaak nog wel hun agenda vrij, daarna is dat meestal moeilijk, ook zij maken andere plannen. We proberen dat natuurlijk wel altijd voor je maar het behoort niet tot onze verantwoordelijkheid.