Opvoedopstellingen

Ons aanbod

Trainingen voor professionals

Kennismakingsmodule

2 dagen

Systemisch kijken naar gezinnen. Zoek je definitieve oplossingen voor opvoedvraagstukken? Maak kennis met de Individuele opvoedopstelling met ouders.

Ervaren opstellers

4 dagen

Doelgroep voor deze training zijn ervaren opvoedopstellers en coaches die elders al een volledige opleiding hebben gevolgd in (familie)systemisch werk.

Vakopleiding

13 dagen

In deze vakopleiding leer je het vak van Individuele opvoedopsteller en alles wat daarbij komt kijken. De opvoedopstelling is een unieke methodiek: individueel en met behulp van vloertegels.

Online trainingen

 

Inmiddels hebben veel opstellers ervaren dat een online opstelling net zo krachtig en intiem is als een live 1 op 1 opstelling. Wij delen onze, gezamenlijk ruim 40 jaar, ervaring met opstellingen met je!

Masterclass

1 dag

Een Masterclass is thema gericht. Er zal ervaringsgericht gewerkt worden door de deelnemers.

Verkorte vakopleiding tot opvoedopvoedopsteller

6 dagen

Deze verkorte vakopleiding is voor ervaren opvoedopstellers en coaches die elders geschoold zijn in familieopstellen.

Opvoedopstellingen

Professionals

Boeken voor professionals

We hebben een aantal interessante boeken voor jou als professional op het gebied van opvoeding, kinderen, onderwijs, coaching en specifieke onderwerpen op een rijtje gezet. Ook vind je hier verplichte lectuur, indien accreditatie gewenst.

Opvoedopstellingen

Professionals

Lid worden als Opvoedopsteller?

Als opvoedopsteller kun je vermeld worden op deze website die landelijke zichtbaarheid heeft en veel informatie biedt aan zowel ouders als professionals. Jouw praktijk kan direct door ouders gevonden worden met een link naar je website.