Opvoedopstellingen

Ons aanbod

Trainingen voor professionals

Kennismakingsmodules

Zoek je definitieve oplossingen voor opvoedvraagstukken? Maak kennis met de opvoedopstelling systemisch werk met ouders module 1 en 2. Beide modules zijn los van elkaar te volgen (maar wel in volgorde).

4-daagse

Doelgroep voor deze training zijn coaches die elders al een volledige opleiding hebben gevolgd in (familie)systemisch werk en die kennis willen maken met de methodiek van de opvoedopstelling.

Vakopleiding

In deze vakopleiding leer je het vak van Individuele opvoedopsteller en alles wat daarbij komt kijken. De opvoedopstelling is een unieke methodiek: individueel en met behulp van vloertegels.

Online trainingen

Inmiddels hebben veel opstellers ervaren dat een online opstelling net zo krachtig en intiem is als een live 1 op 1 opstelling. Wij delen onze, gezamenlijk ruim 40 jaar, ervaring met opstellingen met je!

Bijscholing

Deze bijscholingsdag is vooral praktisch geori├źnteerd. Er wordt aangesloten op vragen die de deelnemers hebben. Aan het begin van de dag zullen er een paar ervaringsoefeningen worden aangeboden.

Opvoedopstellingen

Professionals

Boeken voor professionals

We hebben een aantal interessante boeken voor jou als professional op het gebied van opvoeding, kinderen, onderwijs, coaching en specifieke onderwerpen op een rijtje gezet. Ook vind je hier verplichte lectuur, indien accreditatie gewenst.

Opvoedopstellingen

Professionals

Lid worden als Opvoedopsteller?

Als opvoedopsteller kun je vermeld worden op deze website die landelijke zichtbaarheid heeft en veel informatie biedt aan zowel ouders als professionals. Jouw praktijk kan direct door ouders gevonden worden met een link naar je website.