Opvoedopstellingen

Professionals

Online trainingen

1. Online Masterclass: Hoe je online 1 op 1 kunt opstellen; inclusief de speciale ‘tool’.

Inmiddels hebben veel opstellers ervaren dat een online opstelling net zo krachtig en intiem is als een live 1 op 1 opstelling. Wij, Marianne Langemeijer en Marie ~Jose Rietdijk delen onze, gezamenlijk ruim 40 jaar, ervaring met opstellingen met je!

Deze masterclass bestaat uit:

N

De speciale tool waardoor zowel de coach als de cliënt de figuren op het scherm in hetzelfde vlak kunnen bewegen.

N

Diverse films waarin we je vertellen over de do's en don' ts van online opstellen. Associëren en dissociëren, hoe doe je dat. Hoe weet je waar je cliënt uithangt'. Hoe jij je kunt invoelen op de diverse posities etc.

N

5 films met volledige online sessies van ons met een cliënt; met gebruikmaking van de speciale tool. Je ziet onze interventies, je hoort de vragen die we stellen en ervaart de reacties van de cliënten. Een directe leerervaring!

N

Praktische instructiefilm over het gebruik van Zoom en de tool voor de coach.

Je kunt de gratis Zoom versie gebruiken, deze is veilig omdat je de meeting ID niet openbaar geeft maar aan 1 persoon. Met 1 persoon kun je langdurig praten, een sessie doen, langer dan de 45 minuten die staat voor een meeting met meer dan 2 personen.

N

Praktische handleiding over Zoom en voorbereiding voor de coach.

N

Ter oriëntatie voor de cliënt die nog nooit een live opstelling heeft meegemaakt geven we je een link naar de film: 'Impressie van een opstelling met behulp van vloertegels' . Deze link kun je doorsturen naar je cliënt.

N

Email met bijlage met instructies voor de cliënt ter voorbereiding.

* De tool en de handouts blijven definitief in jouw bezit .
* De instructie filmpjes en voorbeelden van sessie filmpjes blijven online toegankelijk voor 2 jaar.

In onze tool zit naast de basis mogelijkheden voor opstellen diverse thema tegels, deze zijn geschikt om met ouders aan een opvoedopstelling te werken maar ook om bedrijfsmatige coaching te geven of voor vraagstukken rondom persoonlijke ontwikkeling etc.

De training is gemaakt en samengesteld door Marianne Langemeijer en Marie José Rietdijk.

Kosten

Kosten voor de gehele online training en de tool: €219,- excl. BTW. Je ontvangt na betaling zo spoedig mogelijk de link tot de training.

Alleen de Online tool

aanschaffen.

Je kunt ook alleen de Online tool aanschaffen, dus zonder de diverse films met training en instructies erbij.

 

Opvoedopstellingen

Professionals

Boeken voor professionals

We hebben een aantal interessante boeken voor jou als professional op het gebied van opvoeding, kinderen, onderwijs, coaching en specifieke onderwerpen op een rijtje gezet. Ook vind je hier verplichte lectuur, indien accreditatie gewenst.

Opvoedopstellingen

Professionals

Lid worden als Opvoedopsteller?

Als opvoedopsteller kun je vermeld worden op deze website die landelijke zichtbaarheid heeft en veel informatie biedt aan zowel ouders als professionals. Jouw praktijk kan direct door ouders gevonden worden met een link naar je website.